2011. december 23., péntek

Új babalexikon - Corvina (V01) - Jelenlegi ára: 1 700 Ft


Rövid leírás: Minden, amit a babákról, vagyis csecsemőkről és kisgyermekekről tudni kell, megtalálható ebben a lexikon formájú kézikönyvben. A 650 szócikk tárgyalja a gyermekek táplálásának, gondozásának, fejlődésének kérdéseit, tájékoztatást ad a gyermekbetegségekről és sok minden másról, amit tudni kell, vagy amire oda kell figyelni, ha megszaporodik a család. Tartalom: Ábrák és táblázatok teszik szemléletessé, gyakorlati tanácsok és pontos utasítások pedig életközelivé a német alapossággal megírt és a magyar felfogáshoz hozzáigazított lexikont, amelyben mintegy 500 utaló címszó és számtalan kereszthivatkozás segíti a tájékozódást. "Kisangyalokhoz" természetesen nincsen szükség babalexikonra, csak a gyorsan növekedő földi gyermekekhez, hogy tisztában legyünk számtalan evilági igényükkel, gondjukkal és bajukkal. Ha valaki szerencsésen túljutott a terhességen. túlesett a szülésen és karjában tartja újszülött kicsinyét, hirtelen egészen új és szokatlan kötelességekkel és feladatokkal találja szemben magát. Egyre-másra merülnek fel a kérdések és problémák, melyeknek megválaszolása és megoldása nem tűr halasztást. Ezen segít megbízható információival az immár több évtizede bevált és most teljesen átdolgozott Babalexikon. Ábécérendbe szedett és ezért könnyen kikereshető címszavai és gyakorlati tanácsai a babát érintő valamennyi fontos kérdésre tényszerű és közérthető választ adnak. A mintegy 650 rövid címszó szakszerű felvilágosítással szolgál a csecsemő gondozásának és táplálásának feladatairól, a szoptatásról és a szoptatási nehézségekről, a növekedésről és a fejlődésről, fogódzókat ad a csecsemőknél és kisgyermekeknél előforduló betegségek felismeréséhez és megítéléséhez, áttekintést nyújt a szükséges oltásokról, tanácsokkal szolgál, hogyan viselkedjünk utazáskor, melyek a legmegfelelőbb játékok, és hogyan neveljük a gyermeket. Gyógyszerezésről éppúgy szó esik a lexikonban, mint jól bevált, régi házi módszerekről és természetes eljárásokról. A kiegészítő tápláláshoz való, kipróbált ételreceptek sem hiányoznak a könyvből, arra az esetre, ha valaki maga kívánná elkészíteni gyermeke táplálékát. Gyakorlati tanácsok és pontos utasítások segítenek megoldani a mindennapok során adódó problémákat. Az egyes szócikkek megválasztása és felépítése a három szerző sok éves gyermekgyógyászati tapasztalatán alapul. Ezért azután egyetlen olyan kérdés sem marad megválaszolatlanul, amelyet gyermekorvosoknak és védőnőknek szoktak feltenni a szülők. A Babalexikon tanácsai elsősorban olyan helyzetekre vonatkoznak, melyeket a szülő önállóan old meg, de tekintettel voltunk arra is, hogy bizonyos helyzetekben elengedhetetlen a gyermekorvos bevonása vagy a kórházi beavatkozás, és ezekre külön felhívtuk a figyelmet.
A könyv a képeken látható állapotban van.  
Nagyobb mennyiségű könyvvásárlás esetén(2000 ft felett vagy ha 5 db könyvnél többet vásárol) Budapesti átvétel megoldható. 5000 ft feletti könyvvásárlás esetén a postaköltség felét, 10000 ft felett az egész postát én állom.
A tranzakció lebonyolítása átutalással oldható meg, vagy piroscsekkes megoldással.
Utánvéttel nem postázom. Miután megkaptam a pénzt(utalással, vagy postai csekken) a könyvet a lehető leghamarabb postázom. Mivel a könyvekkel nem üzletszerűen foglalkozom, ez 2-3 napot húzódhat(azért próbálom rögtön feladni a postát), de ha jelzi, hogy nagyon sürgős, akkor még aznap postázom.
Ha valami nem világos, akkor kérem kérdezzen nyugodtan, így elkerülhetjük a félreértéseket.
Kérem nézze meg a többi termékemet is, így jobban jön ki a postaköltség. A termékeim itt találhatóak:
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=szgone
Kérem figyelmesen olvassa el a termék leírását, ha az ott megadott lehetőségek, elképzelések nem felelnek meg, akkor kérem ne licitáljon.


Jelenlegi ára: 1 700 Ft

Az aukció vége: 2011-12-23 00:29
. Új babalexikon - Corvina (V01) - Jelenlegi ára: 1 700 Ft

Fontos