2011. december 29., csütörtök

Gácsi Márta-Ferenczy Tamás: Kutyaiskola ÚJ! - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Gácsi Márta és Ferenczy Tamás mesterkiképzők könyve nem csupán néhány munkakutya speciális kiképzési módszerét tartalmazza, hanem minden fajtára érvényes, hasznos tanácsokat is ad, és a „ problémás esetek” kezeléséhez is sok segítséget nyújt. A feladatok megtanítására többféle megoldást találhat az olvasó, így mindenkinek módjában áll kiválasztani a kutyája karakteréhez legjobban illőt.
A szerzők éppúgy otthon vannak az őrző-védő sportban, mint az agility pálya „ útvesztőiben”. Úgy írják le tapasztalataikat – a megfelelő kölyök kiválasztásától a versenyekre való felkészítésig –, hogy közben mindvégig a kutyák szemszögéből is figyelik és értékelik az eseményeket.
A két kiképző szakember könyve kézikönyvszerűen foglalja össze és taglalja a kutyák magasrendű kiképzésének formáit, eszközeit és módszereit. Viszonylag röviden vázolják a sok más könyvben is megtalálható, ún. kölyöknevelés kérdéseit (a szobatisztaságra szoktatástól a sétáltatásig), majd az alapkiképzésre térnek át (engedelmességi feladatok, őrző-védő gyakorlatok stb. ), hogy azután a speciális kiképzési formákat vegyék sorra (agility, vadászkutyák, szánhúzó kutyák, terelőkutyák, vakvezető kutyák stb. ). Külön rész szól a különböző versenyek és kiállítások feltételeiről, valamint a rájuk való felkészülés-felkészítés módozatairól. A sok fotóval és a technikai megoldásokat bemutató rajzzal illusztrált kötet - nem csak szakembereknek szól, ";;; egyszerű";;; kutyatartók is sokat tanulhatnak belőle.
Új, olvasatlan állapotban! Ajándékozható is!
* * *
INFORMÁCIÓK:
A termék árát banki előreutalással lehet kiegyenlíteni.
A vevőt a vásárlást követően e-mailben értesítem az átutalandó végösszegről, illetve a bankszámlaszámomról.
Az átutalandó végösszeg tartalmazza:
- a termék árát
- a postaköltséget
- a csomagolás díját.
A terméket postán, ajánlottan adom fel, sima levélként/csomagként még saját kérésre sem!
Személyes átvételre is van lehetőség Tökölön, illetve Budapesten a Móricz Zsigmond körtéren, előzetes egyeztetést követően.
A megvásárolt termék árát az aukció lezárta után, egy héten belül ki kell egyenlíteni.
Amennyiben a második értesítő e-mailem után sem érkezik meg a pénz három munkanapon belül, abban az esetben a terméket ismételten meghirdetem, és negatív értékelést adok a nem fizetőnek!
Ha kérdése van a fenti termékkel kapcsolatban, írjon bátran, minden kérdésre szívesen válaszolok!


Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2011-12-27 22:54
. Gácsi Márta-Ferenczy Tamás: Kutyaiskola ÚJ! - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Fontos